Kulturális

CAFÉ BUDAPEST KORTÁRS MŰVÉSZETI FESZTIVÁL
2016. október 7-23., Budapest több helyszínen

café 1café 2Magyarország legjelentősebb kortárs összművészeti fesztiválja idén 24. alkalommal kerül megrendezésre a Müpa, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, valamint a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésében. A már megszokott helyszínekhez – Müpa, Zeneakadémia, Budapest Music Center, Trafó, Millenáris és Bálna – idén csatlakozik a Várkert Bazár is, illetve számtalan szabadtéri helyszínen lesz kortárs performansz vagy mini koncert. Közel 110 programot kínál, a komoly- és könnyűzene mellett jazz, tánc, világzene, opera, színház és újcirkusz, képzőművészet és irodalmi program színesíti a palettát. A fesztivál különlegességét fokozza, hogy a legjobb magyar előadók mellett külföldi világsztárok lépnek majd fel, illetve számos koprodukció és bemutató is lesz.
http://www.cafebudapestfest.hu

 

Budapesti Tavaszi Fesztivál – 37. Budapesti tavaszi Fesztivál
2017. március 31 – április 23, Budapest

btf 2btf 1

A legnagyobb és legrangosabb kulturális fesztivál Budapesten vonzza a klasszikus zene, az opera és a jazz rajongókat szerte a világon.
A fesztivál Európa egyik legnagyobb kulturális események sorozatává nőtte ki magát, opera, hangverseny, balett és színházi előadásokkal.
A Budapesti Tavaszi Fesztivál során 2016-ban megrendezésre kerülnek zenekari koncertek, kamra estek, templomi koncertek, opera-előadások, musicalek, néptánc, kiállítások és számos egyéb érdekes programok.
http://btf.hu

1 2 3 Következő