Éttermek

 

AZ ALÁBBI ÉTTERMEKET AJÁNLJUK:

COSTES
H-1092 Budapest, Ráday utca 4.
Tel: +36 1 219 0696
http://www.costes.hu

Costes1   Costes2

Az étteremnek minimalista, modern belső tere és elegáns, XXI. századi bisztró-hangulata van nemes ezüst és kristály terítékeivel. Uralkodó színei a fekete, a szürke, az ezüst és a fehér. Konyháját Miguel Rocha Vieira, egy fiatal portugál séf vezeti, aki a szakma legjobbjaitól tanulta a konyhaművészetet. Innovatív módszerei garantálják a tökéletes eredményt. Az étlap folyton változik, kihasználja az évszakok kínálta lehetőségeket. Azonban nem csak az étterem az ország legjobbja, hanem a borválasztékuk is kiemelkedő. Több, mint háromszáz különböző fajtát találhat az ország és az egész világ minden tájáról, köztük számos ismeretlen kincset.

 

 

NOBU BUDAPEST RESTAURANT
Kempinski Hotel Corvinus, Erzsébet tér 7-8.
Tel: +36 1 429 4242
http://www.www.noburestaurants.com

Nobu1 Nobu2

 

A világ legismertebb “új stílusú” japán konyhája Budapesten. Érdemes az éttermet felkeresni, ha szeretné megkóstolni a Nobu különleges és világszerte ismert fogásait, az alaszkai fekete tőkehalat misóval vagy a yellowtail sashimit jalapenóval. A 80 fő befogadására alkalmas étteremhez egy sushi bár és egy maximum 16 fős különterem tartozik. A Nobu Lounge Bar egyedülálló „Nobu koktélokkal” várja a vendégeket! Asztalfoglalás ajánlott!

 

 

 

ONYX RESTAURANT
1051 Budapest Vörösmarty tér 7-8.
Tel: +36 30 508 0622
http://www.onyxrestaurant.hu

Onyx2   Onyx1

Az Onyx étterem a belváros közepén, a Vörösmarty téri Gerbeaud Házban található, a világhírű cukrászdával egy fedél alatt. Berendezése szuper-elegáns és stílusos, konyhája pedig lenyűgözően ambiciózus. Az étteremben az elfeledett helyi ízeket újragondoltan, a legújabb technológiák felhasználásával, attraktív tálalással készítik el és ötvözik a nemzetközi ízekkel. Az ételek mellé természetesen a legkiválóbb magyar és külföldi borok járnak.

 

 

 

GUNDEL RESTAURANT
1146 Budapest, Gundel Károly street 14.
Tel: +36 1 889 8100
http://www.gundel.hu

Gundel2  Gundel1
A Gundel egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító Gundel Károly megszelídítette a magyar konyhát és ötvözte azt a szélesedő világból érkező behatásokkal. Zseniális érzékkel alkalmazta a modern gasztronómiai technológiát. Úttörő munkájával felhelyezte Magyarországot a világ gasztronómiai térképére. A new yorki világkiállítás Gundel Étterméről azt írta a New York Times, hogy az többet tett Magyarország jó híréért, mint egy hajórakomány idegenforgalmi prospektus.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő