Hotelek

Csillagok száma:

Szállodák mennyisége oldalanként:

Rendezés:

Sorrend:

Achat Premium Hotel Budapest

Achat Premium Hotel Budapest

1101 Budapest, Hungária körút 5
Price per night from 43.00
Ez a 4 csillagos szálloda Budapest rendezvényközpontjánál található. Az Achat Premium Hotel Budapest közel van a Hungexpo Vásárközponthoz, a Syma Rendezvényközponthoz, illetve a Papp László Sportarénához.
Atlas City Hotel

Atlas City Hotel

1081 Budapest, Népszinház utca 39-41
Price per night from 35.00
Ez a 3 csillagos szálloda Budapest központjában található, közel a Blaha Lujza térhez és a Keleti Pu.-hoz.Az Atlas Hotel közelében van az Erkel Szinház, a Zsidó Negyed és a hires Café New York
Atlas City Hotel

Atlas City Hotel

1081 Budapest, Népszinház utca 39-41
Price per night from 35.00
Dit 3-sterren hotel is centraal gelegen in Boedapest , in de buurt van Blaha Lujza -plein en het Oost- station. Atlas City Hotel is gelegen in de buurt van het Erkel Theater , de joodse wijk en het Café New York.
Atrium Fashion Hotel

Atrium Fashion Hotel

1081 Budapest, Csokonai utca 14
Price per night from 50.00
Ez a 4 csillagos szálloda Budapest központjában található, közel a Blaha Lujza térhez és a Keleti Pu.-hoz. Az Atrium Fashion Hotel közelében van az Erkel Szinház, a Zsidó Negyed és a hires Café New York és az Arena és Europeum bevásárlóközpontok.
Benczúr Hotel

Benczúr Hotel

1068 Budapest, Benczúr utca 35
Price per night from 44.00
Ez a 3 csillagos szálloda a Városligethez közel található,nem messze az Andrássy úttól és a Hősök terétől.A Benczúr Hotel közelében van a Szépmüvészeti Múzeum, a Műcsarnok, az Állatkert és a Széchenyi Fürdő.
Best Western Plus Hotel Ambra

Best Western Plus Hotel Ambra

1074 Budapest, Rákóczi út 90
Price per night from 53.00
Ez a 4 csillagos boutique szálloda Budapest központjában, a Király utca és a Madách tér vibráló szomszédságában található. A Best Western Plus Hotel Ambra közelében van Deák Ferenc tér, az Opera, a Gozsdu Udvar, a Zsinagóga és a Vörösmarty tér.
Bo 33 Hotel

Bo 33 Hotel

1074 Budapest, Szövetség utca 33
Price per night from 65.00
Ez a 4 csillagos szálloda Budapest központjában található, közel a Blaha Lujza térhez és a Keleti Pu.-hoz. A Bo33 Hotel közelében van a Zeneakadémia, a Zsidó Negyed,a hires Café New York és az Europeum bevásárlóközpont.
Bo18 Hotel Superior

Bo18 Hotel Superior

1082 Budapest, Vajdahunyad utca 18
Price per night from 60.00
Ez a 3 csillagos szálloda Budapest központjában, a Corvin sétány és a Nagykörút közelében található. A Bo18 Hotel Superior közelében van a z Iparmüvészeti Múzeum,a Kálvin tér és a Corvin Negyed bevásárlóközpont.
Boscolo Hotel Budapest

Boscolo Hotel Budapest

1073 Budapest Erzsébet körút 9-11,
Price per night from 164.00
Ez a luxus 5 csillagos szálloda amely Budapest központjában található, közel a Blaha Lujza térhez, a Nagykörúton, a város egyik legjelképesebb épülete. A Boscolo Hotel Budapest a Zsidó Negyed közelében van és az épületében található és hozzá tartozik a hires New York kávéház.
Buddha-Bar Hotel Budapest

Buddha-Bar Hotel Budapest

1052 Budapest, Váci utca 34
Price per night from 164.00
Ez a luxus 5 csillagos szálloda, a korábbi Klotild Palota, amely Budapest központjában található, a hires Váci utcában, az Erzsébet hidnál.
Carat Boutique Hotel

Carat Boutique Hotel

1061 Budapest, Király utca 6
Price per night from 66.00
Ez a 4 csillagos boutique szálloda Budapest központjában, a Király utca és a Madách tér vibráló szomszédságában található. A Carat Boutique Hotel közelében van Deák Ferenc tér, az Opera, a Gozsdu Udvar, a Zsinagóga és a Vörösmarty tér.
City Hotel Mátyás

City Hotel Mátyás

1056 Budapest, Március 15. tér 7-8
Price per night from 48.00
Ez a 3 csillagos szálloda Budapest központjában található, közel a hires Váci utcához és az Erzsébet-hidhoz. A City Hotel Mátyás közelében van a Gellért-hegy, a Vörösmarty tér és a Vásárcsarnok