Hotels

Aantal sterren:

Aantal hotels per pagina:

Sortieren:

Lijst:

Achat Premium Hotel Budapest

Achat Premium Hotel Budapest

1101 Budapest, Hungária körút 5
Price per night from 43.00
Dit 4- sterrenhotel ligt in het Even-gedeelte van Boedapest . Achat Premium Hotel Budapest is in de buurt van Hungexpo Exhibition Centrum , Syma Centrum en het Papp László Sportarena.
Atrium Fashion Hotel

Atrium Fashion Hotel

1081 Budapest, Csokonai utca 14
Price per night from 50.00
Dit 4 - sterrenhotel is centraal gelegen in Boedapest , in de buurt van Blaha Lujza plein en het Oost station. Het Atrium Fashion Hotel ligt in de buurt van het Erkel Theater , de Joodse wijk, het Café New York, de Arena en Europeum Winkelcentra.
Baross City Hotel

Baross City Hotel

1077 Budapest, Baross tér 15
Price per night from 35.00
Das nur 50 m vom Bahnhof Keleti entfernte Baross bietet moderne Unterkünfte in einem historischen Gebäude mit Innenhof mit direkte Anbindung an die Ufer der Donau und die wichtigsten Sehenswürdigkeiten der Stadt. Die geräumigen Zimmer verfügen über eine Klimaanlage und einen Flachbild-Sat-TV. Alle Zimmer sind mit einem eigenen Bad, die meisten bieten einen Blick auf den ruhigen Innenhof.
Benczúr Hotel

Benczúr Hotel

1068 Budapest, Benczúr utca 35
Price per night from 44.00
Dit 3 -sterrenhotel ligt in de buurt van het stadspark , niet ver van het Heldenplein en de Andrássy straat. Het Benczúr Hotel ligt dichtbij het Museum voor Schone Kunsten , de Kunstgalerie , de dierentuin en het Szechenyi badhuis.
Best Western Plus Hotel Ambra

Best Western Plus Hotel Ambra

1077 Budapest, Kis Diófa utca 13
Price per night from 53.00
Dit 4 - sterrenhotel is centraal gelegen in Boedapest , in de ongelooflijk levendige wijk van Király Street en het Madách plein. Het Best Western Plus Hotel Ambra ligt in de buurt van de Deak Ferenc plein, het Operagebouw, de Synagoge , het Gozsdu Court en het Vörösmarty plein.
Bo 33 Hotel

Bo 33 Hotel

1074 Budapest, Szövetség utca 33
Price per night from 65.00
Dit 4 - sterrenhotel is centraal gelegen in Boedapest , ligt in de buurt van Blaha Lujza plein en het Oost Station . Het Bo33 Hotel ligt vlakbij de Muziekacademie , de Joodse wijk , het Café New York en het Europeum Winkelcentrum.
Bo18 Hotel Superior

Bo18 Hotel Superior

1082 Budapest, Vajdahunyad utca 18
Price per night from 60.00
Dit 3-sterren hotel is centraal gelegen in Boedapest , dicht bij de Corvin Promenade en de Grand Boulevard. Het Bo18 Hotel Superior is gelegen in de buurt van het Museum voor Toegepaste Kunsten, het Kálvin plein en het Corvin winkelcentrum.
Boscolo Hotel Budapest

Boscolo Hotel Budapest

1073 Budapest Erzsébet körút 9-11,
Price per night from 164.00
Dit luxe 5 - sterren hotel is centraal gelegen in Boedapest , in de buurt van Blaha Lujza plein, aan de grote boulevard , en is één van de mooiste gebouw in de stad . Het Boscolo Hotel Budapest is in de buurst van de trendy joodse wijk en Café New York dat een deel van het hotel is.
Broadway City Panzió

Broadway City Panzió

1065 Budapest, Nagymező utca 4
Das Broadway City Panzió genießt eine zentrale Lage, nur 300 m vom Budapester Opernhaus entfernt, und bietet Zimmer mit Kabel-TV sowie eine 24-Stunden-Rezeption.
Buddha-Bar Hotel Budapest

Buddha-Bar Hotel Budapest

1052 Budapest, Váci utca 34
Price per night from 164.00
Dit luxe 5 - sterren hotel , het voormalige Klotild Palace , is centraal gelegen in Boedapest , in de beroemde Váci straat , bij de Elisabeth-brug . Het Buddha -Bar Hotel Budapest ligt in de buurt van de gezellige Markthal, het beroemde Café Gerbeaud en diverse cafés en restaurants .
Canada Hotel

Canada Hotel

1095 Budapest, Soroksári út 132
Price per night from 44.00
 
Carat Boutique Hotel

Carat Boutique Hotel

1061 Budapest, Király utca 6
Price per night from 66.00
Dit 4 - sterrenhotel is centraal gelegen in Boedapest , in de ongelooflijk levendige wijk van Király Straat en het Madách plein. Het Carat Boutique Hotel ligt in de buurt van het Deak Ferenc plein, het Operagebouw, de Synagoge , het Gozsdu Court en het Vörösmarty plein.