Jogi Nyilatkozat

Jogi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat

Elkötelezettek vagyunk az Ön személyes adatainak a védelmére. Cégünkön belül csak a felhatalmazott munkatársak jogosultak a hozzáférésre és kizárólag csak bizonyos üzleti tevékenység kifejtése esetén.

Rendszerünket és adatainkat folyamatosan figyelemmel kisérjük annak érdekében hogy ügyfeleink részére a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. A GoBudapest.com foglalási rendszer biztonságos, az Ön hitelkártya adatainak és személyes adatainak a biztonságos kezelése legfőbb célunk.

A foglalás során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok biztonságban vannnak, és csak a releváns foglalási részleteket mint az Ön neve,foglalásának dátuma, utazásának időszaka, szálloda neve, program neve kerül továbbitásra a szállodák és programszervezők felé.

Információ közlése hatóságokkal

Bizonyos esetekben a törvény előirja, hogy megosszuk személyes adatait kormányzati vagy nyomozó hatóságokkal, amennyiben a személyes adatok szükségesek csalások vagy bűncselekmények megelőzéséhez, felderítéséhez, valamint vádemeléshez. Hogy ezt kiadjuk birósági végzés vagy egy jogi eljárás határozata szükséges.

 

GoBudapest / Globe Center Travel Agency

Száraz utca 20.

H-1104 Budapest, Hungary

Email: reservation@gobudapest.com, Phone: +36 1 267 9069, +36 1 267 9070

www.gobudapest.com,